برای بهره گیری مناسب از شرایط و امکانات برای ظهور استعدادها و خلاقیت های نوجوانان باید تحولات جدی در نگرش مدیران و مسوولان نظام آموزش و پرورش ایجاد کرد چرا که در تعریف مدیریت به عنوان یک رشته علمی «فرایند به کارگیری موثر و کارآمد منابع مادی و انسانی در برنامه ریزی و سازماندهی – بسیج منابع و امکانات و هدایت و کنترل است برای دستیابی به اهداف سازمانی و براساس نظام ارزشی مورد قبول صورت می گیرد.»مدیر وظیفه دارد با هماهنگی و اتخاذ تصمیمات پیش برنده ای که براساس مقررات و اصول پذیرفته شده در نظام ارزش ها شکل می پذیرد حیات مادی و معنوی سازمان و افرادش را تدارک ببیند و یک مدیر آموزشی مسوولیتی بس اساسی تر و مهم تر بر عهده دارد، چرا که با روح و روان و جسم کودک و نوجوان سر وکار دارد و بالندگی جامعه و جوانان امروز و سرافرازی و اقتدار فردای آنان به حرف و شعار تنها پیش نمی رود. برخورداری از نسلی جوان و کارآمد و اصرار در به کارگیری مناسب جوانان در چرخه کار و فعالیت های جامعه و پذیرش مسوولیت از سوی آنان در فردایی نه چندان دور می تواند بسیار کارساز و اثربخش باشد.  واضح است که انجام چنان ماموریت مهم به آسانی محقق نمی شود و رشد تعالی آنان به تصادف حاصل نمی شود. باید نوجوانان و جوانان را به خوبی بشناسیم و از جامعه و شرایط دیروز و امروز و فردای آنان درک درستی داشته باشیم، راه ها و روش های مناسب علمی و پیش  برنده برای مجهز نمودن آنان به تربیت دانایی و توانایی و مهارت یابی را فرا بگیریم.


http://www.daramadnews.ir/Incsys/Photo.aspx?image=/Uploads/21/News/20190120121707546.jpg&width=400&height=250


جشنواره پرسش مهر 98 رئیس جمهور آنان ,های ,نظام ,جامعه ,جوانان ,نمی ,جامعه و ,آنان به ,مادی و ,دستیابی به ,چرا کهمنبع

دانش آموزان چگونه به درس و مدرسه علاقه مند می شوند؟

راهکارهای افزایش شادی در مدارس

عوامل مؤثر بر شور و نشاط دانش آموزان

شاداب سازی ظاهری در مدارس

چگونگی دستیابی به تحقق آرمان های شاداب نمودن مدارس

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید آنلاین کابینت آشپزخانه طلا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد مجری نمای شیشه ای و درب و پنجره آلومینیوم و upvc بیا برا خرید دبیرستان نمونه شبانه روزی محمدرضا کاظمی خريد شن و ماسه فروشگاه دیجی کالا دانلود نوحه ترکی ، دانلود نوحه ذاکر | ترکی نوحه لر چی فان آشپزی